/tmp/hqeez.jpg انگولار چیست و چه کارایی دارد - وبلاگ دیتا سنتر crmit

انگولار چیست و چه کارایی دارد

هسته انگولار از جاوااسکریپت (مقاله: جاواسکریپت چیست) می باشد و شما باید برای ایجاد محتویات فریم ورک از زبان جاوااسکریپت استفاده می کنید.

نکته ۳: اگر با جاوااسکریپت آشنا باشید یادگیری انگولار جی اس برای شما راحت‌تر خواهد بود

مزایای انگولار

  • یکی از دلایل استفاده از انگولار جی اس در بین برنامه نویسان، تسریع در پیاده‌سازی پروژه های برنامه‌نویسی است.
  • یکی دیگر از مزیت های استفاده از انگولار جی اس، صرفه جویی در منابع سرور است یعنی وقتی از انگولار استفاده میکنید سرور می تواند به افراد بیشتری (منظور بازدید کننده از سایت) پاسخگو باشد.
  • انگولار جی اس یک فریم ورک مبتنی بر MVC است که از Ajax نیز استفاده کرده است. انگولار جی اس موجب کاهش مقدار کدنویسی (و در نتیجه افزایش سرعت تولید برنامه‌ها) شده است.

معایب استفاده از انگولار

اگر در صفحه ای که با انگولار پیاده سازی میکنید بحث سئو برای شما مهم است می توان گفت انگولار گزینه مناسبی نیست. پس اگر استفاده از انگولار جی اس برای اپلیکیشن‌های موبایلی یا سایت‌هایی که برای یک یا چند کاربر محدود قرار است نمایش داده شود مناسب است.

ویژگی های انگولار 

  • امکان اتصال داده به صورت دوطرفه: یکی از خصوصیاتی که انگولار جی اس دارد این است که بر پایه الگوی طراحی MCV نوشته‌ شده است. M مخفف model و V مخفف view است.
    درواقع model کاری که انجام می‌دهد این است که اطلاعات و داده‌ها را از منابع بازیابی می‌کند و view نیز به‌عنوان یک نمایشگر به من و یا شما که مخاطب یک وب‌سایت هستیم، این اطلاعات را نشان می‌دهد که بسیار در رابط کاربری یا UI کاربردی است.
    نکتهای که اینجا وجود دارد این است که زمانی که شما تغییری را در model انجام می‌دهید باید در view هم تغییراتی را اعمال کنید که این کار می‌توانید در دادههای زیاد، کاری بسیار وقت‌گیر باشد لذا اگر از انگولار جی اس استفاده می‌کنید نباید نگران این موضوع باشید چراکه انگولار جی اس هر داده را به view مشخص مرتبط کرده و در هنگام تغییرات، این view است که به‌صورت خودکار آپدیت می‌شود.
  • دایرکیتوها: در انگولار جی اس هر جا سخن از سفارشی‌سازی و بکار گیری ابزار جدید است نام دایرکتیوها میدرخشد.
    لذا دایرکتیوها همواره یکی از بخشهای هیجان‌انگیز انگولار جی اس بوده که می‌توان به‌وسیله آنها، عناصر و تگهای جدید را به نمایش گذاشت.
  • dependency injection یا تزریق وابستگی: فرض کنید در خانه خود نشسته‌اید و در حال تعمیر یک وسیله برقی هستید که ناگهان پیچی را گم می‌کنید. دوست داشتید در خانه شما یک سیستم وجود داشت که به‌جای دنبال کردن و پیدا کردن پیچ، به آن سیستم دستور میدادید تا طبق تعریفی که قبلاً برای آن داشته‌اید، به شما مشابه آن پیچ را تحویل بدهد.
    حال بیاییم در برنامه‌ نویسی، گاهی شما یک سری دستورها را قبلاً تعریف می‌کنید اما در هنگام برنامه‌ نویسی نیاز دارید که همان دستورات را به کار گرفته و برنامه خود را توسعه دهید، اینجاست که خاصیت تزریق وابستگی خودش را نشان می‌دهد و باعث می‌شود علاوه بر صرفه‌جویی درزمانی که دارید، خیلی راحت‌تر و سریع‌تر به دنبال اجرای دستورات خود باشید.
    درواقع شما در انگولار جی اس با تعریف یک سری مسائل یا دستورها، این قابلیت را به برنامه نویسی خود می‌دهید که هر زمان که احتیاج به چیزی داشتید، به شما بدهد یا اصطلاحاً به شما تزریق نماید به این شرط که قبلاً این دستورات را اعلام کرده باشید.
  • الگوهای template: یکی از نکات مهمی که در طراحی وب وجود دارد، بحث قالب‌ها است یعنی همان شکل کلی که از یک وب‌سایت مشاهده می‌کنیم. انگولار جی اس با ابزارهای قدرتمند خود ازجمله الگوی طراحی mcv، دایرکتیوها و … توانسته است به‌ آسانی طراحی قالب را بر عهده خود داشته باشد.

 

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *