آموزش تنظیم مودم TP-Link TD-8811

پنل جلویی:

 

 

چراغ های نمایشگر پنل جلویی به شرح زیر است:

۱٫ چراغ Power:  نشانده اتصال صحیح آداپتور برق به دستگاه است.

۲٫ چراغ USB: نشاندهنده اتصال مودم توسط کابل USB به کامپیوتر است.

۳٫ چراغ LAN: نمایانگر اتصال LAN به یک وسیله دیگر است

۴٫ چراغ ADSL: در صورت ثابت روشن بودن نمایانگر وجود سرویس ADSL روی خط تلفن متصل شده است.

۵٫ چراغ Internet: در صورت تنظیم صحیح مودم و اتصال مودم با اینترنت این چراغ روش خواهد شد.

 

 

پنل پشت دستگاه:

اتصالات پشت دستگاه به شرح زیر است:

LINE: اتصال به خط تلفن از طریق Splitter

USB: محل اتصال کابل USB

LAN: اتصال کابل شبکه برای کامپیوتر

RESET: دکمه ریست کردن مودم

POWER: اتصال آداپتور برق

ON/OFF: دکمه روش و خاموش کردن

اتصال مودم:

۱٫ نیازمندی های سیستمی:

۱٫۱٫ سرویس ADSL فعال از سرویس دهنده گان اینترنت

۱٫۲٫ یک کامپیوتر با کارت شبکه کابلی و کابل شبکه (کابل شبکه در پک مودم موجود است)

۱٫۳٫ فعال بودن پروتکل TCP/IP روی کامپیوتر (بصورت پیش فرض در ویندوز فعال است)

۱٫۴٫ یک مروگر وب مانند فایرفاکس، اینترنت اکسپلورر، کروم، اپرا یا …..

اتصال به مودم

لطفا قبل از هر کاری از فعال بودن سرویس ADSL خود مطمئن شوید (با اتصال مودم به خط تلفن باید چراغ ADSL پس از حدود ۳۰ ثانیه ثابت روش شود) سپس مراحل زیر را برای اتصال مودم انجام دهید:

۱٫ اتصال کارت شبکه کامپیوتر به یکی از پورت های LAN مودم با کابل شبکه مناسب (اگر کامپیوتر شما دارای کارت شبکه نیست یا میخواهید کامپیوتر دومی را بوسیله USB به مودم متصل کنید ابتدا نحوه راه اندازی USB را در آخر همین مقاله مطالعه نموده و سپس مراحل کار را از همین جا ادامه دهید)

۲٫ اتصال خط تلفن از طریق Splitter موجود در پک مودم به مودم

۳٫ اتصال آداپتور برق و سپس روشن کردن مودم

شکل زیر راهنمای خوبی برای اتصالات است:

 

راهنمای تنظیم سریع:

۱٫ آدرس IP پیش فرض این مودم ۱۹۲٫۱۶۸٫۱٫۱ و Subnet Mask آن ۲۵۵٫۲۵۵٫۲۵۵٫۰ است. این مقادیر قابل تغییر است اما در این راهنما ما از مقادیر پیش فرض جهت تنظیم استفاده می کنیم. تنظمات IP کارت شبکه متصل شده را برای اتصال صحیح تنظیم کنید، اگر از نحوه این کار اطلاع ندارید به لینک زیر مراجعه کنید

راهنمای تنظیم کارت شبکه کامپیوتر برای اتصال به مودم

۲٫ تنظیم این مودم توسط یک مرورگر وب انجام میشود و در هر سیستم عاملی امکانپذیر است. آدرس مودم را در مرورگر خود وارد کنید:


 

۳٫ بعد از چند لحظه پنجره جدیدی باز شده که از شما Username و Password مودم را درخواست می نماید این مقادیر بصورت پیش فرض admin و admin (بصورت حروف کوچک) است. آنها را وارد کرده و روی دکمه OK کلیک کنید.

 

 

توجه:

الف. این Username و Password را با Username و  Password ی که ISP به شما داده اشتباه نگیرید.

ب. اگر صفحه درخواست Username و Password ظاهر نشد به به معنی این است که یا شما تنظمات کارت شبکه مناسبی ندارید که باید آنها را بازبینی کنید و یا روی مروگر شما پ ر و ک س ی تنظیم شده که باید در اینترنت اکسپلورر به منوی Internet Option و سپس به Connection و سپس در قسمت Lan Setting رفته و تیک آیتم Using P r o x y را برداشته و OK کنید.

۴٫ بعد از ورود موفق به صفحه تنظمیات مودم، صفحه زیر را مشاهده خواهید کرد. روی Quick Setup کلیک کنید

 

 

 

۵٫ در این قسمت مقادیر VPI و VCI را در فیلد های مربوطه وارد کنید، مقادیر VPI و VCI برای هر ISP ممکن است متفاوت باشد مقادیر متداول آن در ایران ۰ و ۳۵ برای اکثر سرویس دهنده ها و ۰ و ۵۹ برای پارس آنلاین است. اگر از این مقادیر مطمئن نیستید از ISP خود سوال کنید. روی دکمه Next کلیک کنید.

 

 

 

 

۶٫ در این صفحه گزینه PPP Over Ethernet PPPoE را انتخاب و آیتم Encapsulation Mode را روی LLC رها کرده و روی دکمه Next کلیک کنید. در این مرحله اگر شما Bridging را انتخاب کنید کار تنظیم مودم به پایان رسیده است اما بعدا برای اتصال به اینترنت باید در ویندوز یک کانکشن از نوع Broad band و PPPoE بسازید و در آنجا Username و Password ی را که از سرویس دهنده اینترنت گرفته اید وارد کرده و آن کانکشن را کانکت کنید. در واقع شما می توانید بدون هیچ تنظیم خاصی و تنها با اتصال مودم و ساخت این کانکشن در ویندوز از این مودم استفاده کنید اما در این حالت شما فقط با کامپیوتری که کانکشن را اجرا کرده است به اینترنت دسترسی دارید ولی روش شرح داده شده در این مقاله حرفه ای تر بوده و تمامی کامپیوتر های متصل به مودم (مثلا از طریق یک سوییچ شبکه) می توانند از اینترنت استفاده کنند چرا که مودم کار اتصال را انجام میدهد.

 

۷٫ در این صفحه اطلاعات (Username و Password) مربوط به سرویس اینترنتی را که خریداری کرده اید در فیلد های PPP Username و PPP Password را وارد کنید، سایر گزینه ها را بدون تغییر رها کنید و فقط در گزینه Dial On Demand تیک مربوطه را بردارید، روی Next کلیک کنید.


 

 

۸٫ خلاصه ای از تنظیمات نشان داده میشود. روی دکمه Save/Reboot کلیک کنید و حدود ۲ دقیقه منتظر بمانید تا مودم راه اندازی شده و به اینترنت متصل شود. در خلال راه اندازی دستگاه را خاموش نکنید. نشانه تنظیمات صحیح شما روشن شدن چراغ اینترنت است.

 

برای کسانی که کامپیوتر آنها دارای کارت شبکه نیست و یا به هر دلیل میخواهند از رابط USB استفاده کنند مراحل زیر نشان داده میشود. با نصب رابط USB شما در اصل یک کارت شبکه مجازی نصب میکنید. نرم افزار های مرتبط در CD همراه محصول وجود داشته یا از سایت رسمی TP-LINK قابل دانلود است.

مراحل نصب درایور USB:

با اتصال کابل USB به مودم و سپس به کامپیوتر، سیستم عامل شما در مورد نصب یک سخت افزار جدید پیغام خواهد داد. شما شکل زیر را مشاهده خواهید کرد، Install from a list of specific location را انتخاب و دکمه Next را کلیک کنید


 

 

در این صفحه گزینه Search Removable Media را تیک زده ودکمه Next را کلیک کنید. دقت کنید که CD مودم باید در داخل CD-ROM قرار گرفته باشد.

 

در این مرحله ویندوز درایور مربوطه را از CD یافته و آنرا نصب می کند.


 

 

سپس در پنجره زیر روی Finish برای اتمام مراحل نصب کلیک کنید.

 

در اینجا یک کارت شبکه در کامپیوتر شما نصب شده است (بصورت مجازی) و شما می توانید مانند یک کارت شبکه واقعی از آن برای اتصال به مودم بهره ببرید. توجه کنید که مراحل فوق در ویندوز XP بوده و در ویندوز ویستا و سون مراحل فوق بصورت اتوماتیک انجام خواهد گرفت در غیر اینصورت مراحل نصب تفاوت اندکی با ویندوز XP دارد. برای ادامه کار تنظیم به مرحله ۱ مراجعه کنید.


دیدگاه‌تان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *