میانبر جهت حل مشکلات شبکه دوربین مداربسته آی پی ip

اگر تمام کابل ها مشکل نداشتند، به سراغ شکستگی ، پیچ خوردن یا زخمی شدن کابل ها بروید. یکی دیگر از دلایل مهم قطعی شبکه ها، آسیب دیدن کابل های مربوط است. در مرحله بعدی، سعی کنید روتر یا مودم را از نو راه اندازی کنید یا چند دقیقه ای خاموش و دوباره روشن کنید.

مطمئن شوید اتصال هایی که برای شبکه ساخته اید روی ویندوز یا هر سیستم عامل دیگر هنوز برقرار هستند و کار می کنند و رمز عبورها و اطلاعات اتصال به اینترنت یا شبکه را اشتباه وارد نکرده اید. تنظیمات شبکه را دوباره بررسی کنید. گاهی وقتها نیز مشکل از سیستم عامل است و باید یک بار آن را از نو راه اندازی کنید. بررسی آدرس IPها و این که شبکه شما با DHCP آدرس دهی می شود یا تنظیم آن دستی است، می تواند دلیل دیگر احتمالی برای قطعی شبکه باشد .

خمیدگی یا شکستن کابل شبکه می تواند به قطع شدن شبکه منجر شود

رفع مشکل سیگنال در روترها

مشکل: در حالی که روتر از زمین و دیوار فاصله دارد و در وسط اتاق نصب شده است، در برخی از مناطق سیگنال های شبکه بیسیم بسیار قوی هستند و در برخی مناطق دیگر بسیار ضعیف ظاهر می شوند.

راه حل: سیگنال های یک روتر به شدت به عوامل محیطی وابسته هستند و از دستگاه ها یا شبکه های دیگر تأثیر می گیرند. برای نمونه، اگر روتر بی سیم روی یک کانال شلوغ تنظیم شده باشد ، با افت سرعت و ضعیف بودن سیگنال ها در برخی مناطق روبه رو می شود. اگر نیاز بود، تنظیمات روتر را عوض کنید. نزدیک بودن روتر به دستگاه تلفن بی سیم، مایکروفر، دستگاه های گیرنده امواج مانند تلویزیون و رادیو و تجهیزاتی که از بلوتوث استفاده می کنند نیز روی سیگنال ها تأثیرگذار است. جنس ساختمان نیز یکی دیگر از عوامل تأثیرگذار است، زیرا ممکن است در دیوار ساختمان از موادی استفاده شده باشد که مانع عبور سیگنال ها شود.

نزدیکی به پنجره یا هر محیطی که محل عبور جریان های هواست نیز روی کاهش قدرت سیگنال ها تأثیرگذار است. اگر از قدرت سیگنال های روتر خود راضی نیستید ، به دنبال دلایل آن بگردید و سعی کنید با جابه جا کردن روتر یا دستگاه های دیگر علت ان را بیابید. این نکته را نیز در نظر بگیرید که محدوده پوشش دهی موثر برای روترهای بی سیم حتی در انواع دو بانده و با استفاده از باند فرکانسی پنج گیگاهرتز حداکثر ۵۰ متر مربع است و در محدوده ای فراتر از آن نباید انتظار آنتن دهی قوی و موثری داشته باشید.

حل مشکلات شبکه در دوربین مداربسته

مشکل: یکی از دوربین مداربسته متصل به شبکه به طور مرتب قطع و وصل می شود و اتصال ثابتی به شبکه و اینترنت ندارد.

راه حل: اگر تنظیمات و اتصالات شبکه درست باشند، ممکن است ویندوز یا کارت شبکه ایراد پیدا کرده باشد. یکی از راه حل های موجود می تواند نصب دستی کارت شبکه باشد. روش دیگر، استفاده از ابزارهای ویندوز است. ویندوز یک ابزار عیب یابی به نام Troubleshoot Problems دارد که می تواند تنظیمات شبکه و کارت شبکه را از ابتدا انجام و عیب ها را بر طرف کند. این ابزار به طور کامل نمی تواند هر نوع مشکل شبکه را پیدا و برطرف کند، اما می توان به عنوان یک ابزار کمکی از آن استفاده کرد

هنگام قطع شبکه، با کلیک کردن روی آیکون شبکه، علامت قرمز رنگ آن، این ابزار شروع به اسکن سیستم برای یافتن مشکل و در صورت امکان رفع عیب می کند. در این صورت این ابزار گزارش خواهد داد که مشکل برطرف شده است، ولی اگر مشکلی یافت نشود ، پیغام می دهد که موردی یافت نشد.

راه حل بعدی تنظیم دوباره آدرس IP کامپیوتر و گرفتن آدرس جدید است، زیرا ممکن است دستگاه دیگری در شبکه به طور همزمان از آدرس IP این کامپیوتر استفاده کرده باشد و در نتیجه به طور مرتب تداخل آدرس ایجاد شود. از مسیر ، Start Menu > Applications-Accessories > Command Prompt ترمینال خط فرمان ویندوز را بیابید و با کلیک راست روی آن و انتخاب گزینه Run as Administrator، دستورات در وضعیت مدیر سیستم اجرا می شوند.

دستور ipconfig/release برای مشاهده آدرس IP فعلی شبکه باید اجرا شود. اگر نتیجه هیچ آدرس IP را نشان نداد، به معنی یافتن مشکل است و این که کامپیوتر نمی تواند از شبکه آدرس بگیرد. با دستور ipconfig/renew می توان یک آدرس IP جدید از سرویس DHCP دریافت کرد و یا آدرس IP دلخواه و جدید را به صورت دستی وارد کرد. اگر مشکل از تداخل آدرس IP در شبکه باشد ، با این دستورات برطرف می شود

گاهی می توان با دستورات خط فرمان بسیار ساده و سریع مشکلات شبکه را برطرف کرد

افت سرعت دوربین مداربسته در شبکه

مشکل: تمام دوربین های مداربسته شبکه به طور ناگهانی با افت شدید سرعت شبکه مواجه شدند.

راه حل: چند احتمال برای این مشکل وجود دارد. در ابتدا باید به سراغ روتر رفت و دمای آن را بررسی کرد. داغ شدن روتر یا بالا رفتن دمای اتاق بر اثر گرما باعث می شود که سرعت ارتباطات شبکه افت کند. اگر روتر بیش از حد داغ باشد و یا دمای هوا گرم تر از دمای عادی است، باید برای چند دقیقه روتر را خاموش کرد و مکان آن را تغییر داد. همچنین سعی شود، اطراف روتر دستگاه تولیدکننده گرما وجود نداشته باشد. یک اشتباه کاربران این است که یک دستگاه NAS، یک دستگاه مودم و روتر را کنار یکدیگر روی یک میز قرار می دهند و در نتیجه گرمای تولید شده در این مکان افزایش می یابد.

احتمال دوم، تداخل امواج و پایین آمدن قدرت سیگنال های رادیویی در شبکه است. وجود یک سرور پرینتر یا راه اندازی یک شبکه بی سیم جدید می تواند از جمله علل آن باشد.

انواع دوربین های مدار بسته

انواع دوربین های مدار بسته (قسمت اول)
دوربین های مدار بسته بر حسب ویژگی هایی و مشخصاتی که دارند به چندین دسته تقسیم می شوند.در این مطلب انواع مختلف دوربین مداربسته را بررسی می کنیم.

۱-Pin Hole دوربین های لنز سوزنی
جزء کوچکترین دوربین ها بوده و قابلیت دریافت صدا و تصویر را با ولتاژ کار ۱۲ ولت (دوربین با لنز سوزنی) بعضی از این دوربین ها برای مخفی بودن در داخل آشکارسازهای سیستم دزدگیر یا اعلام حریق جاسازی می شوند. همچنین می توان از این دوربین ها در مصارف خانگی بهره برد.


استاندارد رنگ ها:
۱قرمز: تغذیه +
۲زرد: تصویر
۳سفید: صدا

۲– Box Camera :دوربین های صنعتی دارای قابلیت تعویض لنز و تغییر زاویه دید بوده که از مهمترین قابلیت این دوربین ها می باشد، مخصوص محیط های اداری است و برخی از مدل های ان دارای قابلیت Day & Night می باشند.


از ویژگی بارز این دوربین ها قابلیت دید در شب در تاریکی با ۰/۵ الی ۰/۰۰۰۰۱ لوکس می باشد که با بهره گیری از DSP تصاویری فوق العاده شفاف و رنگی را ارائه می کند. ارقام بالا نشان می دهند که حداقل نور مورد نیاز دوربین برای دید مناسب چقدر باید باشد، هر چقدر رقم نزدیک تر به صفر باشد، دوربین توانایی دید در تاریک ترین قسمت ها را نیز دارا می باشد.

پنل پشت این دوربین ها دارای تنظیماتی می باشد که به تشریح انها می پردازیم:

خروجی تصویر VIDEO OUT
خروجی تصویر دوربین صنعتی به صورت BNC از دوربین جهت اتصال به نمایشگر

اتصال سیم لنز : Auto IRIS
یک کانکتور ۱ پین به شکل مربع می باشد که سیم لنز اتوایریز به آن جا وصل می گردد.

کلید دو حالته : EE/AL
در حالت EE نور تصویر به طور اتوماتیک توسط شاتر الکترونیکی داخلی تنظیم می شود و اگر این کلید در حالت AL قرار گیرد تنظیم نور توسط لنز اتوایریز انجام می شود.

کلید دو حالته mir :
برخی دوربین ها از بازتاب یک آینه تهیه می شوند به همین دلیل تصویر بصورت قرینه است برای رفع این مشکل دوربین را به حالت mir قرار می دهیم.

کلید تنظیم نور زمینه BLC
در مواردی که دوربین رو به یک منبع نور مثلا یک پنجره باشد و نور پس زمینه تصویر باعث تاریک دیده شدن اشیاء نزدیک شود با گذاشتن این کلید روی حالت روشن می توان کیفیت تصویر را بهتر کرد به شرطی که شی مورد نظر نسبت به زمینه خیلی کوچک نباشد.

پتانسیومتر H-L
خروجی دوربین بصورت ۱ ولت پیک تو پیک با امپدانس ۵۵ است که بصورت فیش BNC از دوربین خارج می شود.اگر تصویر دارای نویز باشد با تنظیم این پتانسیومتر میتوانیم برای حذف نویز استفاده کنیم.این پتانسیومر برای یکبار تنظیم میشود و نباید آن را زیاد دستکاری کرد.

کلید WB
WB1 :
به معنای وایت بالانس میباشد در مواقعی کاربرد دارد که نور طبیعی یا نور روز باشد.

AWB : این حالت در نور بسیار زیاد کاربرد دارد اگر بخواهیم از یک سوژه با نور زیاد تصویر بگیریم در این حالت قرار می دهیم.اگر در اتاق تاریک روی این وضعیت قرار دهیم تصویر قرمز میشود.

 

دیدگاه‌تان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *