نرم افزارDreamWeaver

نمود، ادامه روند تولید این نرم افزار را بر عهده گرفت.
Dreamweaver
برای سیستم عامل های Windows و Mac منتشر شده است و این امر باعث شده تا کاربران هردو سیستم عامل بزرگ و محبوب دنیا بتوانند از آن استفاده نمایند.
آخرین نسخه های این نرم افزار از زبان های اسکریپت نویسی Client side مانند CSS و JavaScript و همچنین از بسیاری از زبان ها و Framework های Server-side مانند ASP.Net، PHP، ColdFusion و Scriptlet پشتیبانی می نماید.
نسخه Adobe Dreamweaver CS5 علاوه بر زبان انگلیسی از زبان های مختلفی دیگری نیز پشتیبانی می نماید. یکی از نسخه های این نرم افزار به نام نسخه Middle East و یا نسخه خاور میانه، مخصوص استفاده از زبان های عربی و یا فارسی (و زبان هایی که از راست به چپ نوشته می شوند.) می باشد که این امر باعث رضایت کاربران این مناطق نیز گشته است.
جدول زیر تمامی نسخه های این نرم افزار را از شروع انتشار تا کنون نشان می دهد.
در جدول ذیل رنگ قرمز به نسخه های قدیمی که دیگر مورد پشتیبانی قرار نمیگیرند، رنگ زرد به نسخه های قدیمی که هنوز پشتیبانی می شوند و رنگ سبز به جدیدترین نسخه اشاره می نماید.

همانطور که در جدول فوق مشاهده می فرمایید، نرم افزار Dreamweaver در طول ۱۴ سال با ارایه نسخه های مختلف سعی رفع مشکلات در هر نسخه و ارایه امکانات بیشتر نموده است. اما آخرین نسخه آن یعنی Adobe Dreamweaver CS 5.5 با تغییرات عمده در ساختار اصلی، امکانات ویژه را جهت مدیریت و رابط کاربری بهتر به کاربران ارایه داده است که در ادامه به برخی از آن ها اشاره می نماییم.

تنظیمات جدید و آسان وب سایت
Dreamweaver
در نسخه CS5.5 ، پروسه ساخت وب سایت را در جریان بسیار آسانی قرار داده است. زمانی که آغاز به ساخت یک سایت جدید می کنید و یا شروع به کار بروی یک وب سایت موجود می نمایید، اعمال تنظیمات اولیه وب سایت از طریق پنجره ای مانند تصویر زیر از اهمیت زیادی برخوردار است. پنجره ساخت وب سایت جدید (Site > New Site) نیازمند وارد نمودن ۲ فیلد می باشد، فیلد اول به عنوان نام وب سایت شما در نظر گرفته می شود و فیلد دوم مشخص کنند آدرس فیزیکی پوشه ای است که محتویات سایت شما در آن قرار خواهد گرفت.

تنظیمات اتصال با وب سرور
در قسمت سمت چپ منوی پنجره Site setup دیالوگی قرار دارد که امکانات ویژه ای را در استفاده از FTP به کاربرا ارایه می دهد. این دیالوگ جدید همچنین امکان تنظیم نمودن چندین وب سرور را برای کاربر فراهم می سازد، با این روش کاربر می تواند از یک سرور برای تست وب سایت خود و سرور دیگری برای راه اندازی وب سایت اصلی استفاده نماید.
برای اینکار کافیست در پنجره Site setup وارد قسمت Servers شده و سپس بر روی گزینه + کلیک نموده و آدرس سرور خود را وارد نمایید.

پوشه های اختیاری مربوط به تصاویر و سایر محتوا
اگر در پنجره Site setup بر روی گزینه Advanced settings کلیک نمایید، با بسیاری از امکانات و قابلیت های ویژه ای مواجه خواهید شد. یکی از این امکانات قابلیت تنظیم تصاویر از پوشه ای در سیستم لوکال می باشد. با مشخص نمودن یک پوشه تصاویر، نرم افزار Dreamweaver از آن پس تمامی تصاویر اضافه شده به صفحه وب سایت را در پوشه مربوطه اضافه می نماید.
در قسمت Advanced Setting همچنین می توانید برخی از گزینه های ویژه مانند spry assets، تنظیمات Version Control، Cloaking، Contribute و بسیاری از امکانات دیگر را فعال نمایید.

 

دیدگاه‌تان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *