معرفی نرم افزار برنامه نویسی در محیط VISUAL STUDIO
تمرکز اصلی این نرمافزار از اولین نسخههای آن تا کنون بر روی خصوصیت IDE بودن آن است که به برنامه نویس اجازه میدهد تا برنامههای کاربردی مستقل، وبگاه، برنامههای کاربردی وب و یا سرویسهای وب را که بر روی تعدادی از PlatForm های پشتیبانی شده توسط Microsoft .NET Framework (البته برای تمام نسخههای بعد از ویژوال استودیو ۶) همچنین Platform هایی مانند Microsoft Windows servers and workstations, PocketPC Smartphones و World Wide Web browsers اجرا میشوند را به راحتی ایجاد نماید. از جمله قابلیت های جدید ارائه شده در این نرم افزار می توان به Silverlight اشاره کرد که یک Web Application framework بسیار پیشرفته جهت توسعه نرم افزارهای کاربردی تحت وب می باشد.
Visual Studio یک مجموعه از برنامههایی است که ارتباط بسیار نزدیک با هم دارند که مایکروسافت آن را به توسعه دهندگان و برنامه نویسان برنامههای کاربردی اهدا نمود تا آنها را وادار نماید در محیطی توسعه یافته بر روی پلت فرمهای ویندوز و دات نت به ساخت برنامههای خود بپردازند . Visual Studio میتواند برای نوشتن برنامههای کنسولی، ویندوزی، سرویسهای ویندوز، برنامههای کاربردی موبایل، برنامههای کاربردی ASP.NET و سرویسهای وب ASP.NET بنا به انتخاب شما همراه با زبانهایی مانند C++, C#, VB.NET, J# استفاده شود . با Visual Studio واقعا چه کارهایی میتوان انجام داد ؟
در زیر تعدادی از کاربردهایی را که برای تولید آنها میتوان از Visual Studio استفاده نمود معرفی گردیده اند :
Console applications : این کاربرد برای اجرای خطوط دستور البته بدون محیط گرافیکی استفاده میشود که از این کاربرد برای برخی از ابزارهای کوچک یا برای اجرا شدن کدها توسط دیگر کاربردها استفاده میشود.
Windows forms applications: برای برنامههای کاربردی ویندوزی که با استفاده از .NET frameworkنوشته میشوند.
Windows services: سرویسها برنامههای کاربردی هستند که در پس زمینه ویندوز اجرا میشوند.
ASP.NET applications: ASP.NET یک تکنولوژی قدرتمند که برای طراحی و ساخت صفحات وب پویا استفاده میشود .
ASP.NET web services: ASP.NET مدل سرویسهای وب را بطور کامل فراهم نموده تا شما براحتی و با سرعت سرویسهای وب را تولید نمایید.
Windows Mobile applications: که میتواند بر روی ابزارهایی که شامل framework هستند مانند Pocket PCها و همچنین cell phones هایی که پلت فرم Microsoft Smartphone بر روی آنها اجرا میشود، اجرا گردد.
MFC/ATL/Win32 applications: شما همچنان میتوانید برنامههای سنتی MFC ، ATL یا برنامههای Win32را با استفاده از C++ ایجاد نمایید. این برنامههای برای اجرا به .NET Framework نیاز ندارند اما نمیتوانند از مزایای .Net framework نیز بهرهای ببرند.
Visual Studio add-ins: شما میتوانید از خود ویژوال استودیو برای ساخت توابعی جدید و قابل اضافه شدن به خود ویژوال استودیو استفاده نمایید.
کاربردهای دیگر: ویژوال لستودیو همچنین شامل پروژههایی برای توسعه برنامههای کاربردی شما، کار با databases، ساخت گزارشها و … میباشد.
قابلیت های کلیدی نرم افزار Microsoft Visual Studio 2012 Ultimate:
– مدیریت نرم افزار در طول چرخه ی حیات آن
– سیستم گزارش باگ و اشکال زدایی
– آنالیز کردن کد های نوشته شده
– اجرای تست دستی، توانایی تست خودکار UI در برنامه های تحت وب یا ویندوز
– اجرای تست عملکرد (Performance Testing)، تست بار گذاری (Load Testing)
– مدل سازی و دستیابی به تعدادی از کدهای موجود و توابع وابسته آن
– مدیریت و گسترش پایگاه داده همزمان با اعمال تغییرات کد
– طراحی نرم افزار جدید و یا افزایش کد های نوشته شده ی قبلی
– قابلیت multi-monitor به منظور مدیریت و سازماندهی بهتر
– پشتیبانی از MSDN
– این نسخه با نسخه ۳.۵ سرویس پک ۱ و نسخه ۴ دات نت فریم ورک سازگاری کامل دارد.
– نوآوری های و امکانات جدید در زبانهای C# و Visual Basic ایجاد شده است.
– امکاناتی در ASP.NET برای کنترل نمودارها و استفاده از تکنولوژی AJAX پیاده سازی شده است.
– امکاناتی برای ایجاد نرم افزارهایی که بتوانند از امکانات جدید ویندوز ۷ استفاده کنند طراحی شده است.